til leje

Nørregade 24K, 1165 København K

Beskrivelse

Nørregade 24K, 1165 København K

Denne butik med store facadevinder og transparent dør ud til Nørregade er placeret centralt på Nørregade tæt på Nørreport station.
Lejemålet er indrettet med et lyst og højloftet forretningsområde med direkte adgang fra gaden, hvorfra der via en trappe er adgang til både kælder og en indskudt etage. Fra den indskudte etage er der endvidere via en trappe adgang til et lavloftet depotrum. I kælderen er der indrettet personaletoilet, tekøkken samt yderligere et mindre depotrum.
Lejemålet kan anvendes til butik, kontor, klinik, kaffebar, cafe med koldt køkken eller lignende. Lejemålet er omgivet af fuldt udlejet butikker og cafeer.
Den årlige leje er ca. kr. 230.000 eksklusiv moms, og inklusiv driftsudgifter, svarende til kr. 2.000 pr. m2.
Mulighed for hurtig overtagelse af lejemålet.

Området

Lejemålet er centralt placeret på Nørregade og med kort afstand til Nørreport station er lejemålet meget synligt for de mange forbipasserende.
Området er kendt for sine moderne cafeer og trendy butikker og sit tætte tilhørsforhold til de unge og dermed universitetsmiljøet omkring Københavns Universitet og Købmandsskolen ved Nørreport Station.
Lejemålet ligger et par minutters gang fra Nørreport Station, hvor der pendler ca. 250.000 mennesker dagligt gennem Nørreport med tog, bus, metro, på cykel eller til fods, hvilket gør stationen til Danmarks travleste.

Type

Butik

Samlet areal

115 m2

Leje

kr. 2.000 pr. m2

Billeder

Et visuelt glimt af ejendommen

Kontakt os uforpligtende

Kontakt os uforpligtende