Uafhængig ejendomsrådgivning i køb, salg og leje

NORVIK har fra starten haft fokus på rådgivning og formidling af køb, salg, vurderingsudfærdigelser/udtalelser og udlejninger. Selskabet er uafhængig af eksterne interesser. Det er vores helt store force: Du er sikker på rådgivning med fokus på din situation og uden interesse i mersalg.

Vores arv

NORVIK’ s medarbejdere har baggrund i internationale, nationale og hæderkronede firmaer. Dér har vi lært at agere internationalt, og samtidig fastholde respekt for værdier, forskellige kulture og traditioner.

En dedikeret samarbejdspartner

Vi er dedikerede til at arbejde i tæt partnerskab med dig – uanset hvor du er, og hvad dit speciale er. Vi lever af tillid og langvarige relationer. Stol på, at vi altid er ærlige; Vi forventer nemlig det samme af dig.

Kommerciel kreativitet

Kreativitet skal tage udgangspunkt i din virksomhed eller organisations vilkår. Vi forstår dem, og vi har både national og international viden. Det sætter os i stand til at give vores kunder innovative og velbegrundede investeringsforslag.

Referencer

Igennem de tilsammen over 40 år vi har været en del af ejendomssektoren, har vi blandt andet serviceret de selskaber og foreninger, du kan se i REFERENCER i højre side. Disse er blot et udsnit af vores referencer – såfremt en uddybning måtte ønskes, står vi til rådighed.

Artikler

NORVIK vil gerne holde sit netværk opdateret på virksomheden samt ejendomsbranchen og markedet generelt. Se under punktet ARTIKLER i højre side. Her kommer vi løbende med en masse god info.

KONTAKT

NORVIK P/S

Strandvejen 102 B, 5.

DK 2900 Hellerup

Tlf. 70 20 54 44

info@norvik.dk

SELSKABSINFORMATION

NORVIK P/S

Cvr nr.: 38327348

Regnskabsår: 1/1-31/12

REVISOR

Dansk Revision A/S

Ndr. Ringgade 74

4200 Slagelse

Tlf. 58581800

Cvr. 29919801

BANKFORBINDELSE

Alm. Brand Bank A/S

Midtermolen 7

2100 København Ø

Tlf. 35474747

Cvr. 81753512

BESTYRELSE

Thomas Køhl Christensen (Formand)
Frank Lyhne
Kristian Ørtoft Geisler