FINANSIELLE LØSNINGER

Ejendommens finansieringsforhold er kompleks og kræver viden om økonomi, jura og ejendomsmarkedet. Det har vi. Som kunde hos NORVIK får du professionel hjælp til at finde de optimale finansielle løsninger til ejendommen eller selskabet. Herunder skat og revision. Vores samarbejdspartnere er alle anerkendte aktører i ejendomssektoren.

CORPORATE SOLUTIONS

Leder du efter et nyt lejemål? Spar tiden og brug NORVIK til at lave en målrettet søgning i vores netværk. Vi er eksperter i at finde eller skabe de helt rigtige rammer ud fra dit behov. Det er vi eksperter i, og vi kan hjælpe jer hele vejen.

ANALYSE & VURDERING

Viden er guld værd. Få en analyse af potentialet eller en aktuel markedsvurdering af dit lejemål eller ejendommen. Det giver grundlaget for korrekt pris- eller lejefastsættelse. NORVIK giver dig også viden om, hvordan du gør ejendomsinvesteringen mest værd. Vores samarbejdspartnere er alle anerkendte aktører i ejendomssektoren.

SALG OG UDLEJNING

Uanset om du er køber, sælger, lejer eller udlejer, er NORVIK en stærk partner for dig. Vi kender markedet, vi kender investorerne, og vi kender de mulige købere. Vores netværk og fuldstændige uafhængighed sikrer dig en tryg handel.

NETVÆRK

Qua de mange år vi har været i ejendomssektoren har vi et ekstremt stærkt netværk. Dette omfatter alt fra private til institutionelle investorer, ejendoms-/porteføljebesiddere m.m. Derfor kan vi løse alle typer opgaver indenfor ejendomme.

EJENDOMME I DISKRETION

Vores netværk er stort og vores klienter forskellige, men vores erfaring siger os, at de alle lever efter devisen “den der lever stille, lever godt”. Derfor har vi mange ejendomme, vi ikke udbyder offentligt. Vi har mange forskellige typer erhvervsejendomme, herunder P – huse, unikke & markante beboelsesejendomme, investeringsejendomme m.m. Såfremt du måtte have spørgsmål eller et ønske om en dialog vedr. disse ejendomme, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer +45 70 20 54 44.

LEJER- & KØBERKARTOTEK

Vi har med rigtig mange klienter at gøre, og alle deres ønsker skal opfyldes. Vi har derfor udviklet et unikt lejer- & køberkartotek. I dette har vi pt. 1298 klienter skrevet op. Såfremt du måtte have spørgsmål eller et ønske om en dialog vedr. disse klienter, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer +45 70 20 54 44.

Se vores salgs- og udlejningsnotater her

Referencer

Igennem de tilsammen over 40 år vi har været en del af ejendomssektoren, har vi blandt andet serviceret de selskaber og foreninger, du kan se i REFERENCER i højre side. Disse er blot et udsnit af vores referencer – såfremt en uddybning måtte ønskes, står vi til rådighed.

KONTAKT

NORVIK P/S

Strandvejen 102 B, 5.

DK 2900 Hellerup

Tlf. 70 20 54 44

info@norvik.dk

SELSKABSINFORMATION

NORVIK P/S

Cvr nr.: 38327348

Regnskabsår: 1/1-31/12

REVISOR

Dansk Revision A/S

Ndr. Ringgade 74

4200 Slagelse

Tlf. 58581800

Cvr. 29919801

BANKFORBINDELSE

Alm. Brand Bank A/S

Midtermolen 7

2100 København Ø

Tlf. 35474747

Cvr. 81753512

BESTYRELSE

Thomas Køhl Christensen (Formand)
Frank Lyhne
Kristian Ørtoft Geisler