til salg

Kanalgaden 2-10 og Kanaltorvet 6, 2620 Albertslund

Beskrivelse

Kanalgaden 2-10 og Kanaltorvet 6, 2620 Albertslund

Ejendommen består af tre bygninger med i alt 84 lejligheder, der anvendes til erhverv og beboelse. Foreningens navn er “Ejerlejlighedsforeningen Albertshus”.
Kanalgaden 2-10 er opført i 1970 og er et etagebyggeri på tre etager uden kælder. Der er 30 lejligheder og 10 butikker i stueetagen. De fleste lejligheder på 1. sal anvendes til erhverv som tandlæge, tandteknik, fysioterapi og psykiatri.
Kanaltorvet er opført i 1970 og er et erhvervsbyggeri på én etage plus opvarmet kælder.
Der er foretaget løbende renovering af ejendommen, senest med udskiftning af alle vinduespartier i 2012.

Området

Albertslund er en bydel i Storkøbenhavn ca. 12 kilometer fra København Centrum. Albertslund kommune har ca. 28.000 indbyggere (2022).
Ejerlejlighederne beliggende ved Kanalgaden ligger centralt i Albertslund ved den smukke kanal og med Opstandelseskirken som nabo på den ene side og Føtex samt Albertslund Centrum på den anden side.
Albertslund har i sin byplanlægning lagt stor fokus at sikre stisystemer, grønne områder og en stor badesø til glæde for borgerne om sommeren. Nærområdet er under udvikling. Flere store boligprojekter er under opførelse, blandt andre har Albertslund Kommune netop udbudt den kommunalt ejede og centralt beliggende ”Posthusgrund” i Albertslund Centrum til opførelse af ca. 7.700 etagebyggeri med detailbutikker i stueetagen og boliger fra 1. til 10. etage.

Type

Butiksudlejning

Samlet areal

Ca. 1.100 m2

Prisforlangende

Kr. 16,5 mio.

Billeder

Et visuelt glimt af ejendommen

Kontakt os uforpligtende

Kontakt os uforpligtende