til salg

Hassellunden 13, 2765 Smørum

Beskrivelse

Hassellunden 13, 2765 Smørum

Fuldt udlejet investeringsejendom til samme lejer.
Fornuftig ankerlejer med lang historik.
Ejendommen er opført i 1990, og ifølge BBR-meddelelse udgør det samlede areal 1.064 m2 fordelt med 962 m2 kontorer og lager samt 102 m2 kælder.
Ejendommen er opført i betonelementer med tagpap med lille hældning i 1990. Hensigten har fra starten af været at bygningen er konstrueret som en kombineret lager, produktion, montage- og kontorejendom.
Ejendommen er opført i et plan, hvor man finder et velindrettet kontor og receptionsmiljø i fronten mod vejen og bagerst i bygningen er lageret, produktionen med videre placeret.
Til selve lager- & produktionshallen er der egne indgange samt en større port. hvor der er direkte og let indkørsel til.
Udearealet er stort set fuldt asfalteret og der er masser af p-pladser på ejendommen, hvilket gør logistikken optimal, henset til grundens størrelse.

Området

Ejendommen er underlagt lokalplan nummer 051102 for erhvervsområdet Hassellunden i Smørumnedre. Formålet med lokalplanen er at sikre at det af lokalplanen omfattede område anvendes til erhvervsformål (lettere industri-, værksteds-, lager- og servicevirksomhed og enkelte boliger såsom bestyrer- og portnerboliger o. lign. i tilknytning til den pågældende virksomhed) samt offentlige for- mål (materielgård, genbrugsplads, tekniske anlæg, klubvirksomhed, værksteder, byg- legeplads, regnvandsbassin, rekreative anlæg o.lign.), samt at der ved områdets disponering og beplantning samt ved bebyggelsens placering, omfang og udformning i videst muligt omfang tages hensyn til den omliggende eksisterende og kommende boligbebyggelse.

Type

Investeringsejendom

Samlet areal

1.064 m2

Prisforlangende

Kr. 10,5 mio.

Billeder

Et visuelt glimt af ejendommen

Kontakt os uforpligtende

Kontakt os uforpligtende