til leje

Olufsvej 1, 2100 København Ø

Beskrivelse

Olufsvej 1, 2100 København Ø

Lyst og indbydende lejemål på Østerbro udlejes til butik, cafe, klinik eller lignende på hjørnet af Olufsvej og Østerbrogade.
Det samlede udlejningsareal på 99 m2 indeholder et stort og meget lyst lokale med store facadevinduer mod Østerbrogade, rummelig mellemgang med adgang til toilet, køkken samt yderligere et toilet.
Køkkenet er på nuværende tidspunkt tomt med al installation til "plug-and-play" af eget køkkeninventar og mulighed for etablering af udsugning samt fedtudskiller. Der ligger en alkoholbevilling til 00 i hverdage, og 02.00 i weekenden.
Lejemålet er momsfrit og der er ingen restriktioner i ejendommen.
Lejemålet er lyst og indbydende med stor synlighed og lokalet har et varmt og unikt udtryk i form af synlige og originale trækonstruktioner i væggene.
Den årlige leje inklusiv drift er ca. kr. 384.000, svarende til kr. 3.879 pr. m2. Hertil tillægges forbrugsudgifter.
Lejemålet kan overtages efter nærmere aftale.

Området

Lejemålet er centralt placeret ud til Østerbrogade i et attraktivt og travlt butiksområde på Østerbro, tæt ved Trianglen og Nordre Frihavnsgade.
Der er udover mange forbipasserende, kvag lejemålets glimrende beliggenhed, også optimale offentlige transportmuligheder i form af bus, men også metro i form af Trianglen Metro lige rundt om hjørnet fra lejemålet.
Lejemålet er genbo til Parken og som lejer har man gode forudsætninger for at benytte Parkens kampe og koncerter til øget udeservering og/eller andre tiltag, når titusinder af fans og gæster omfavner Østerbro før og efter arrangement.

Type

Vinbar, Cafe, Butik, klinik
Godkendt til udeservering og take-away

Samlet areal

99 m2

Leje

32.000 kr./mdr. inkl. drift

Billeder

Et visuelt glimt af ejendommen

Kontakt os uforpligtende

Kontakt os uforpligtende