VURDERINGER

Vurderinger af ejendomme

NORVIK er specialiseret i at udarbejde vurderinger af boligudlejnings- & erhvervsejendomme og tilbyder professionelle vurderinger, der sikrer værdiansættelse af ejendomme, med afspejling i den aktuelle markedsværdi.

info@norvik.dk

+45 70 20 54 44

Vurderinger af ejendomme

Vi foretager vurderinger af boligudlejningsejendomme, erhvervsejendomme, industriejendomme, grunde, ejendomsporteføljer mv.

Vores vurderinger er baseret på mange års erfaring og en altid opdateret viden om både de juridiske og økonomiske forhold på ejendomsmarkedet. Vores vurderinger er veldokumenteret og i vores rapport får I et overblik over de forhold, der er relevante for værdien af ejendommen, herunder hvad der evt. kan gøres for at øge værdien.

Vi følger kontinuerligt med i udviklingen på markedet og foretager flere end 120 vurderinger årligt – så vores erfaringsgrundlag er velfunderet. Vores vurderingsrapporter er med til at sikre revisorer, advokater, banker, foreninger og virksomheder indblik i de forhold, der ligger til grund for ejendommens værdi.

Kontakt os uforpligtende

Kontakt os uforpligtende

Sidste nyt

Vores nyheder & indblik

Pederstrupvej 82, 2750 Ballerup | Solgt
Pederstrupvej 82, 2750 Ballerup | Solgt

NORVIK er glade for at kunne meddele, at grunden på Pederstrupvej 82 i Ballerup er solgt ultimo december 2023.

Køber er Garmin, der opfører en domicilejendom på i alt ca. 5.000 etagemeter.

Tonsbakken 12-14, 2740 Skovlunde | Solgt
Tonsbakken 12-14, 2740 Skovlunde | Solgt

NORVIK har medvirket til, sammen med PROPRECO A/S, Capman Real Estate og atNorth, at gennemføre transaktionen af den 12.600 kvm store kontor- og lagerejendom beliggende Tonsbakken 12-14 i Skovlunde.