til leje

Dortheavej 3, 2400 København NV

Beskrivelse

Dortheavej 3, 2400 København NV

270 m2 moderne kontor med direkte udgang til flere terrasser.
Vær den første lejer i disse fantastiske, lyse og moderne lokaler, der er placeret i den mest hippe del af Nordvest kvarteret.
Som andre bykvarterer har været igennem en ansigtsløftning, så er turen også kommet til Nordvest. For selvom de gamle arbejderboliger stadig står tilbage, er indbyggerne i dag studerende og småbørnsfamilier, der bor side om side med de de gamle industribygninger, der nu huser små kreative værksteder. Den spirende kreativitet i de rå og autentiske omgivelser tiltrækker stadig flere virksomheder til Nordvest og vi glæder os til at byde jer velkomne til Nordvest kvarteret.
De 270 m2 fordeler sig på to kontoretager fordelt på stueplan og underetage. Fællesnævneren for lokalerne er, at det er store, åbne og lyse rum med fløjdøre ud til store terrasser med udsigt til et pulserende liv i gadeplan.
Lokalerne er indrettet i den rå fabriksstil med betongulve og, gulv til loft glasvægge, der giver et helt fantastisk lysindfald. Alt er nyistandsat med kyndig hånd og et skarpt blik for detaljen, hvilket også gælder for køkken og toiletfaciliteterne samt udendørsarealerne.

Området

Det er nemt at komme til Dortheavej 3 uanset om det er med bil, cykel eller kollektiv trafik.
Lejemålet ligger i gåafstand til S-toget på Nørrebro Station eller Bispebjerg Station og derudover er der flere buslinjer få skridt fra adressen. N
ordvest er et område under udvikling, hvor I kan blive nabo til boliger tegnet af Bjarke Ingels’ tegnestue BIG, små kreative værksteder og en up-coming international atmosfære.

Type

Kontor

Samlet areal

270 m2

Leje

kr. 1.300 pr. m2

Billeder

Et visuelt glimt af ejendommen

Kontakt os uforpligtende

Kontakt os uforpligtende