Nyheder & indblik

Salg af Pederstrupvej 82, 2750 Ballerup

2024 | Solgt

NORVIK er glade for at kunne meddele, at grunden på Pederstrupvej 82 i Ballerup er solgt ultimo december 2023.

Køber er Garmin, der opfører en domicilejendom på i alt ca. 5.000 etagemeter.

NORVIK greb sagen an, som vi altid griber sådanne sager an, med at finde en bruger/lejer til grunden og så følger salget derefter. I det her tilfælde var køber og bruger den samme.

NORVIK har i denne sag haft stor glæde af samarbejdet med ikke mindst sælger Ole Danielsen fra OBH rådgivende ingeniørfirma og dennes advokater Jesper Hauschildt og Henning Moritzen begge fra Focus Advokater P/S, og så er handlen også gennemført med godt og professionelt samarbejde med Helle Andersen og Michael Peter Hansen fra Colliers, der repræsenterede Garmin ved direktør Jeppe Hagedorn og Bjørn Hundewadt. Derudover har Søren Madsen og Morten Holmgaard Kristensen fra GPP Arkitekter i samarbejde med Ballerup Kommune sikret en byggetilladelse på under måned.

For yderligere information kontakt Thomas Køhl Christensen, der har været mægler på sagen.

Andre nyheder

Tonsbakken 12-14, 2740 Skovlunde
Tonsbakken 12-14, 2740 Skovlunde

NORVIK har medvirket til, sammen med PROPRECO A/S, Capman Real Estate og atNorth, at gennemføre transaktionen af den 12.600 kvm store kontor- og lagerejendom beliggende Tonsbakken 12-14 i Skovlunde.

læs mere
Lørup Ridehus
Lørup Ridehus

NORVIK er glade for at have bistået Andelsboligforeningen Lørup Ridehus med salget af deres...

læs mere
MileParken 2, 2740 Skovlunde
MileParken 2, 2740 Skovlunde

NORVIK har på vegne af HOBE Real Estate A/S i en selskabstransaktion solgt ejendommen beliggende Mileparken 2, 2740 Skovlunde, til MILEWAY. Ejendommens grundareal er ca. 47.500 m2 og det samlede udlejningsareal udgør ca. 9.300 m2 udlejet til Olaf Brønnum & Co. A/S, OK a.m.b.a, Nordisk Film Shotcut A/S, Siel BY:G ApS, DK Koncept Restaurant (Sunset) og Super Dækservice A/S.

læs mere

Kontakt os uforpligtende

Kontakt os uforpligtende