til leje

Erhvervsvej 17,2. sal, 2600 Glostrup

Beskrivelse

Erhvervsvej 17,2. sal, 2600 Glostrup

Gennemgribende funktionelt, moderniseret, lyst og indbydende kontorlejemål i Glostrup.
Lejemålene er indrettet i varierende størrelser kontorer med glasvægge ind mod fælles gang; mødelokaler, printerrum m.m. er i midterkernen og ligeledes med glasvægge ud mod gangarealet. Lejemålet er dermed lyst og kan, hvis overtaget som beset, lejes særdeles billigt. Der er et godt køkken, hvor der er tilknyttet spiserum, der ligeledes kan anvendes til møder og fælles arrangementer for personale og gæster.
Der er elevator til alle etager og gode parkeringsforhold på terræn.
Det samlede ledige lejemål er i alt 500 m2 og ved den samlede udlejning udgør den årlige leje kr. 375.000, svarende til ca. kr. 750 pr. m2.
Lejemålet kan passende udlejes til flere brugere og udlejer indgår gerne dialog om udlejning af et eller flere kontorer. Alle lejemål har lås med kodechip.

Området

Lejemålet er centralt placeret i et attraktivt erhvervsområde i Glostrup, tæt på Nordre Ringvej, Motorring 3 og Jyllingevej. Derudover er der gode offentlige transportmuligheder med bus til lejemålet og på sigt vil Letbanen få stop på Nordre Ringvej med gåafstand til lejemålet.
Området er i dag udlagt til industri, produktion og service. Der er dog sket en brancheglidning, hvorfor store dele af området i dag anvendes til kontorformål.

Type

Kontor

Samlet areal

500 m2 eller enkeltkontorer

Leje

kr. 750 pr. m2

Billeder

Et visuelt glimt af ejendommen

Kontakt os uforpligtende

Kontakt os uforpligtende