til leje

Rosenkæret 11 C, 1. tv., 2860 Søborg

Beskrivelse

Rosenkæret 11 C, 1. tv., 2860 Søborg

Velindrettet og fleksibelt kontorlejemål på 311 m2 tilbydes i præsentabel ejendom med central placering i Gladsaxe Erhvervsby.
Lejemålet er indrettet med egen indgang, to rummelige storrumskontorer, et stort kontor samt et mødelokale. Derudover indeholder lejemålet serverrum, køkken og toilet.
Der er mulighed for at leje lagerplads i ejendommens kælder mod ekstra betaling.
Ejendommen, som lejemålet befinder sig i, er en god og veldrevet ejendom. Ejendommen opvarmes med fjernvarme og der er indlagt fibernet i ejendommen.
Der er gode parkeringsforhold med ladestandere ved ejendommen for lejere og gæster. Der er ikke fælles kantine.
Udlejer indgår gerne dialog såfremt lejer ønsker lejemålet istandsat eller har et behov for at få ændret på indretningen inden indflytning.
Lejemålet er i alt 311 m2 og den samlede årlige leje udgør kr. 247.245, svarende til ca. kr. 795 pr. m2.

Området

Lejemålet på Rosenkæret 11 C, 1. tv. har en central beliggenhed i Gladsaxe Erhvervsby, som er kendt for at være et af Danmarks ældste industrikvarterer, samtidig med at være et erhvervsområde med stor udvikling.
Rosenkæret er beliggende ved Ring 3 og har derved gode forbindelser til motorvejsnettet. Desuden ligger lejemålet tæt på Gladsaxe Trafikplads og flere busforbindelser, herunder 30E, 42, 300S, 165, 166 og 200S. På sigt vil Letbanen få stop i gåafstand fra Rosenkæret.

Type

Kontorlejemål

Samlet areal

311 m2

Leje

kr. 247.245 pr. år, ex. driftsudgifter

Billeder

Et visuelt glimt af ejendommen

Kontakt os uforpligtende

Kontakt os uforpligtende