til leje

Nordre Frihavnsgade 26 st. og kld., 2100 København Ø

Beskrivelse

Nordre Frihavnsgade 26 st. og kld., 2100 København Ø

Denne særdeles flotte butik med store facadevinduer og transparent indgangsdør er placeret på den bedste beliggenhed på Nordre Frihavnsgade.
Lejemålet er total istandsat med stor respekt for de originale detaljer.
Lejemålet er i dag indrettet til tøjforretning og indrettet med lyse og åbne butikslokaler, rummeligt lager i kælder forbundet fra stueetagen med intern trappe samt baglokale, der benyttes til personalerum. Bagsiden af lejemålet er indrettet med store glasvinder, der vender ud til en gård, hvorfor lejemålet, med lysindfald fra for- og bagside, fremtræder meget lyst og imødekommende.
Lejemålet er beliggende på den bedste og mest travle og velbesøgte område af Nordre Frihavnsgade med SuperBrugsen som direkte nabo og tæt på Lagkagehuset.

Området

Nordre Frihavnsgade bliver i 2022-2023 ombygget til Københavns længste cykelgade. Biler og busser er stadig velkomne. Det nye er, at de skal indrette sig efter cyklerne. Kørebanen bliver gjort smallere og lidt mere kurvet. Fortovene bliver flere steder bredere og får flere fremspring, så det er nemmere at krydse gaden. Der bliver plantet nye træer, buske og blomster. Der kommer flere cykelstativer og bænke. Alt sammen for at gøre den livlige handelsgade til et rarere sted for de mange beboere, børnefamilier, skolebørn, butikskunder og cafegæster, som dagligt færdes i Nordre Frihavnsgade.
Nordre Frihavnsgade 26 er centralt placeret på den populære handelsgade og omgivet af velbesøgte butikker og cafeer. Naboforretningen er blandt andre SuperBrugsen, der tiltrækker mange kunder dagligt.

Type

Butik

Samlet areal

249 m2

Leje

kr. 2.900 pr. m2

Billeder

Et visuelt glimt af ejendommen

Kontakt os uforpligtende

Kontakt os uforpligtende