til leje

Pilehøj 9 og 18, 3460 Birkerød

Beskrivelse

Pilehøj 9 og 18, 3460 Birkerød

Bliv lejer i en velbeliggende og moderne kontordomicil ejendom, der er beliggende i erhvervsområdet Erhvervsbyen i Birkerød, med god infrastruktur.
Lejemålet består af et samlet kontorareal på 2.312 m2 fordelt på to bygninger på henholdsvis 1.078 m2 og 1.234 m2, hvor det er muligt at leje det fulde udlejningsareal eller som enkeltvise bygninger.
Kontorarealet er fordelt på to etager i to bygninger, der begge er indrettet med en række mindre rum, der kan anvendes som enkeltmandskontorer såvel som mødelokaler. Der er et større fællesområde til kantine. Dertil er der placeret toilet og tekøkken på alle etager i de to bygninger.
Bygningen på Pilehøj 9 er desuden indrettet med et tilhørende lager i form af en stor og åben kælderetage.
Der er gode parkeringsmuligheder ved ejendommen med egne, private parkeringspladser samt cykelskur.
Lejemålet kan overtages efter nærmere aftale.

Området

Udover de gode tilkørselsforhold med bil fra E47 og Motorvej 16, så er der ligeledes gode, offentlige transportmuligheder, hvor Birkerød Togstation blot ligger 5 min afstand på cykel fra henholdsvis Pilehøj 9 & 18.
Der er også i Birkerød-erhvervsområdet god infrastruktur i form af tilkomstmuligheder med bus, med både Teglgården og Klintehøj Vænge som nærliggende busstopsteder i gåafstand til kontordomicilerne på Pilehøj.

Type

Kontordomicil til leje
Stort lager i kælder

Samlet areal

2.312 m2
Lejemålet kan opdeles til hhv. 1.078 m2 og 1.234 m2.

Leje

203.841 kr./mdr. inkl. drift
1.058 kr./m2 inkl. drift

Billeder

Et visuelt glimt af ejendommen

Kontakt os uforpligtende

Kontakt os uforpligtende