til leje

Nørre Farimagsgade 35-37, 1364 København K

Beskrivelse

Nørre Farimagsgade 35-37, 1364 København K

Moderne kontorlejemål til rådighed på Nørre Farimagsgade. Dette attraktive kontorlejemål byder på en stilfuld og professionel arbejdsplads midt i hjertet af byen. Med en central beliggenhed tilbyder lejemålet nem adgang til offentlig transport og en bred vifte af faciliteter i nærområdet. Lejemålet er ideelt til virksomheder, der søger et moderne og funktionelt arbejdsmiljø. I kælderetagen er der mulighed for at have butik eller reception alt efter behov.
Lejemålet udgør i alt 759 m2, fordelt på flere etager. Der er mulighed for at opdele lejemålet, hvis dette ønskes. Kælderetagen er fordelt på 139 m2 og har industrikøkken samt direkte adgang fra gaden, hvorfor der er mulighed for at have butik, cafe eller behandlingslokaler. Stuen er fordelt på 92 m2. 1-4. sal er fordelt på 132 m2 og har samme planløsning på alle etager. Disse omfatter kontorer i varierende størrelser samt toilet. Der er dermed en bred vifte af muligheder for indretning og lokalet er klar til at blive tilpasset din virksomheds særlige karakter og behov. De hvide vægge, pæne trægulve og den naturlige belysning skaber sammen et indbydende miljø, som både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere vil trives i. Dette attraktive erhvervslejemål byder på en stilfuld og professionel arbejdsplads midt i hjertet af byen.
Lejemålet kan overtages efter nærmere aftale.

Området

Moderne kontorlejemål til rådighed på Nørre Farimagsgade. Med en central beliggenhed tilbyder lejemålet nem adgang til offentlig transport og en bred vifte af faciliteter i nærområdet. Lejemålet er ideelt til virksomheder, der søger et moderne og funktionelt arbejdsmiljø.

Type

Kontorlejemål

Samlet areal

759 m2

Leje

90.000 kr./mdr. ekskl. drift og forbrug

Billeder

Et visuelt glimt af ejendommen

Kontakt os uforpligtende

Kontakt os uforpligtende