til leje

Fiolstræde 19 st., mez. og kld., 1171 København K

Beskrivelse

Fiolstræde 19 st., mez. og kld., 1171 København K

Den fredede ejendom i Fiolstræde består af forhus og sidehus, der begge er opført i 1836. Huset er fredet.
Denne særdeles flotte og totalt istandsatte butik med store facadevinduer og transparent indgangsdør er placeret ud mod den travle gågade Fiolstræde.
Lejemålet er total istandsat med stor respekt for de originale detaljer.
Lejemålet er i dag indrettet til tøjforretning med åbne butikslokaler på alle tre etager. Underetagen indgår som del af butikslokalet og er indrettet med omklædningsrum, bad og toilet. Det samlede udlejningsareal på 431 m2 med indgang fra Fiolstræde anvendes til butikslokale.
Nuværende lejer har indrettet personalerum og lagerlokale i separat lejemål i det tilstødende baghus fra Nørregade. Der er dør direkte fra nærværende lejemål til baghuset. Der er indgået lejekontrakt med udlejer af baghuset. Lejekontrakten kan som udgangspunkt overtages af kommende lejer af nærværende butikslejemål efter nærmere aftale. I gården er der indrettet tagterrasse der kan anvendes af lejer.

Området

Gadens navn betyder formentlig viol-stræde. Med nabogaden Rosengården tyder meget på, at der har vokset blomster i kvarteret før man begyndte bebyggelsen i 1500-1600-tallet. I middelalderen var denne del af byen præget af gårde, der hørte til Københavns Universitet og Vor Fruekirke.
I mange årtier har gaden været kendt for sine mange antikvariater, men er i dag kendt for sine moderne cafeer og trendy butikker og sit altid tætte tilhørsforhold til de unge og dermed universitetsmiljøet omkring Københavns Universitet og Købmandsskolen ved Nørreport Station.
Lejemålet ligger et par minutters gang fra Nørreport Station, hvor der pendler ca. 250.000 mennesker dagligt gennem Nørreport med tog, bus, metro, på cykel eller til fods, gør stationen til Danmarks travleste.

Type

Butik

Samlet areal

431 m2

Leje

85.000 kr./mdr. inkl. drift (1. års leje)
Trappeleje år 1-4

Billeder

Et visuelt glimt af ejendommen

Kontakt os uforpligtende

Kontakt os uforpligtende