til leje

Frydenlundsvej 30, bygning M, 1. sal, 2950 Vedbæk

Beskrivelse

Frydenlundsvej 30, bygning M, 1. sal, 2950 Vedbæk

661 m2 til leje i kontordomicilet "Frydenlund, bygning M", der er velegnet til virksomheder, der efterspørger moderne og grønne rammer til deres kontorfaciliteter.
Lejemålet i Frydenlund er beliggende i Vedbæk omkranset af skov, sø og park med under en halv times kørsel fra København.
Der er mulighed for sparring omkring indretning og design af lejemålet, og faciliteterne omfatter reception, mødelokaler, fitnessrum, kantine, kaffebar og konferencelokaler.
Frydenlund-bygningerne imponerer med deres veludtænkte arkitektur, der perfekt indfanger højden i forhold til de omgivende grønne landskaber. Bygningerne, der varierer i størrelse, er individuelt udformet og adskilt af smukke spejlbassiner og atriumgårde. Dette skaber ikke blot en visuel mangfoldighed, men også en harmonisk balance mellem strukturerne og den naturlige omgivelse.
Lejemålet på 661 m2 er indrettet til 50-60 personer og den årlige leje er ca. kr. 1.228.320 inkl. drift og forbrug, svarende til kr. 1.858 pr. m2.
FORDELE INDEHOLDT I LEJEN:
• Ingen binding: Der er ingen uopsigelighed på kontorlejemålet, som kan opsiges med 3 måneders varsel.
• Sparring om indretning og design af kontorlejemålet med arkitekter i Jeudans showroom.
• Frihed til at skrue op eller ned på størrelsen af kontorarealet med flere eller færre m2 – og en let og billig overgang til nye kontorlokaler.
• To handymen i en dag, der samler og monterer lejers ting og hjælper lejer godt på plads.
• 24-timers adgang til akut assistance, hvis lejer får brug for hjælp til et ødelagt rør, larm i opgangen, skybrud, indbrud m.m.

Området

Kontordomicilet Frydenlund har gode tilkørselsmuligheder med bil fra E47 Motorvejen via. Kohavevej, men også langs Strandvejen med indkørsel fra Frydenlundsvej.
Der også gode transportmuligheder med af bus, hvortil "Frydenlundsvej" busstoppested er placeret lige foran Frydenlund-bygningerne.

Type

Kontorlejemål
INGEN BINDING

Samlet areal

661 m2
Frihed til at op- eller nedjustere kontorarealet

Leje

102.360 kr./mdr. inkl. drift og forbrug
1.858 kr./m2 inkl. drift og forbrug

Billeder

Et visuelt glimt af ejendommen

Kontakt os uforpligtende

Kontakt os uforpligtende