til salg

Farøvej 6-8, 4760 Vordingborg

Beskrivelse

Farøvej 6-8, 4760 Vordingborg

Byggegrund beliggende farøvej 6-8, 4760 Vordingborg til salg.
Grunden er en ubebygget grund i første række til havet med fri udsigt 360 grader over Storstrømmen, Masnedsund og Masnedsund havn.
Grunden har et samlet matrikulært areal på 7.170 m2 og et samlet bygningsareal til bolig på lige under 5.736 m2 fordelt på 1 samlet bygning med 5 etager plus parkeringsetage på terræn. Der er ingen kælder.
RUM Arkitekter har udført volumenstudie, der er regnet med ca. 90 boliger på 62 m2 i gennemsnit, der er medregnet en parkeringsplads pr. bolig.
Der arbejdes med et LeCorbusier lejlighedsprincip, forventeligt 3-4 trappeopgange og lejligheder med indgang på en etage og indvendig trappe imellem 2 etager, der ligger under og over adgangsforbindelse imellem trapperum. Der vil kunne skabes dobbelthøje rum med glasfacade i 2 etager.
Prisforlangende er kr. 9.500.000 kontant. Grunden udbydes som en selskabshandel.
Prisen modsvarer ca. 1.650 kr. pr. byggeretsmeter inkl. moms (selskabshandel).
Grunden er selskabets eneste aktiv og købesummen for anparterne fastsættes til egenkapitalen på overtagelsesdagen.
Eventuel skat overtages af køber til kurs 100.
For interesserede købere gives adgang til datarum.
Alt materiale, der udleveres, bedes behandlet fortroligt.

Området

Vordingborg er en købstad på Sydsjælland og er hovedby i Vordingborg Kommune, der hører under Region Sjælland. Byen ligger ved Masnedsund og er via en bro forbundet til Masnedø og videre over Storstrømsbroen til Falster.
Vordingborg har 11.957 indbyggere (2023) og 17.916 satellitbyerne Nyråd, Ørslev og Stensved, der ligger hhv. 1, 3 og 5 km fra bygrænsen. Disse byer er gamle landsbyer, der har udviklet sig til satellitbyer, fordi godserne Rosenfeldt, Iselingen og Marienlyst vanskeliggør en samlet byområdeudvikling i Vordingborg.
Vordingborg har gymnasium, handelsskole, seminarium, kaserne samt jernbanestation og er hjemby for Danmarks Borgcenter, det tidligere Sydsjællands Museum. På halvøen Oringe findes et hospital for sindslidende. Byen har tre havne, heraf to lystbådehavne og en industrihavn. Langs kysten ved Storstrømmen ligger den populære Ore Strand. Hvert år i juli afholdes byfesten Vordingborg Festuge og den prisvindende Prins Jørgens Garde er tilknyttet byen. I ulige år i august afholdes den internationale teaterfestival Waves, arrangeret af byens egnsteater Cantabile 2.
Masnedsund havn ligger lige ud til Storstrømmen og er en lille, men aktiv havn, hvor du er i gåafstand til indkøbsmuligheder, Danmarks Borgcenter, Masnedøfortet, der hvert 2. år er hjemsted for rock festivalen Gutter Island, Ore strand og den hyggelige, aktive købstad Vordingborg, hvor der ofte er mulighed for en god oplevelse at tage med retur som ferieminde.
Fra den sydsjællandske købstad er der 17 km til Præstø, 28 til Stege, 29 til Næstved, godt 31 til Nykøbing Falster, 58 til Rødbyhavn og 92 km til København.

Type

Grund
Byggeretter til bolig

Samlet areal

7.170 m2 grund
Mulighed for 5.736 m2 bolig

Prisforlangende

Kr. 9,5 mio.

Billeder

Et visuelt glimt af ejendommen

Kontakt os uforpligtende

Kontakt os uforpligtende