til salg

Gyngemose Parkvej 62, 2860 Søborg

Beskrivelse

Gyngemose Parkvej 62, 2860 Søborg

Ejendommen, der tidligere husede DR (Danmarks Radio), er d.d. indrettet nøjagtigt som den blev fraflyttet. I dag står ejendommen tom, med det dertilhørende store potentiale denne bygning har.
Der er såvel mulighed for at lave erhverv som konvertering til bolig. Nuværende ejer har fået en byggetilladelse til at etablere 5.400 m2 bolig. Dette projekt kan udleveres ved særskilt henvendelse til NORVIK P/S.
Ejendommen er opført i 1964 og ombygget i 1972 på et samlet matrikulært areal på 6.354 m2 og et samlet bygningsareal inkl. kælder på 9.071 m2.
Ejendommen er tom og står til en potentiel købers disposition.
Ejendommen vil kunne erhverves ved selskabshandel.

Området

TV-Byen er DRs tidligere hovedsæde og er beliggende i Mørkhøj i Gladsaxe Kommune. Området fik hurtigt kælenavnet Gyngemosen, efter det nærliggende naturområde Gyngemosen. TV-Byen blev tegnet af arkitekt Mogens Boertmann hos Vilhelm Lauritzens Tegnestue A/S, som vandt 1. præmie i en konkurrence i 1959. Den gamle TV-By i Søborg / Gladsaxe nord for København er omdannet til en ny og attraktiv bydel med mere end 1.100 nye attraktive boliger, erhverv, butikker, Aleris Hamlet privathospital og ikke mindst store grønne områder, søer og en rambla. At bevæge sig i Gyngemosen er en varieret oplevelse, hvor arkitekturen forandres fra bygning til bygning.
Mørkhøj og Søborg er to bydele i Storkøbenhavn beliggende i den sydlige del af Gladsaxe kommune, hvor TV-Byen / Gyngemosen er beliggende lige midt imellem. Kommunen har ca. 70.000 indbyggere. Bydelen består overvejende af villakvarterer og grænser op til Utterslev Mose i syd og vest, til Vangede i Gentofte Kommune og Emdrup i øst.
Kommunen har mange gode erhvervsområder og det samme vedr. boliger og villakvarterer.
Gladsaxe Kommune er kendt for at være en kommune i udvikling og hvor mange større virksomheder vælger at have deres hovedsæder.

Type

Investeringsejendom

Samlet areal

9.071 m2 bygningsareal inkl. kælder
6.354 m2 matrikulært areal

Prisforlangende

Kr. 65,0 mio.

Billeder

Et visuelt glimt af ejendommen

Kontakt os uforpligtende

Kontakt os uforpligtende