til leje

Hovedgaden 32, st., 3460 Birkerød

Beskrivelse

Hovedgaden 32, st., 3460 Birkerød

Stort og lyst lejemål beliggende i stueetagen udlejes til kontor, butik, klinik eller lignende i en velholdt ejendom bag gågaden Hovedgaden i Birkerød Centrum ved Vilhelm La Cours Vej.
Det samlede udlejningsareal på 140 m2 dækker over et stort lokale med to store facadevinduer mod Vilhelm La Cours Vej.
Lejemålet har tidligere været benyttet som lager af Røde kors og bliver nu moderniseret til kontor, hvorfor en kommende lejer har mulighed for at få indflydelse på indretningen.
Lejemålet er momsfritaget og den årlige leje er ca. kr. 100.000 inklusiv drift, svarende til kr. 715 pr. m2. Hertil tillægges forbrugsudgifter ca. 245 kr./m2.
Da lejemålet ikke er færdigmoderniseret endnu, er billederne i udlejningsnotatet kun af vejledende karakter i forhold til lejemålets opbygning. Porten ind til lejemålet bliver som udgangspunkt fjernet og erstattet med panoramavinduer.
Kan overtages efter nærmere aftale.

Området

Lejemålet er placeret på en af de mest centrale adresser i Birkerød med Hovedgadens bymidte, Birkerød Kirke, Irma og Birkerød Bio som nærmeste naboer. Hovedgaden er byens samlingspunkt med et rigt handelsliv, der dagligt samler mange birkerødborgere. Der er nem adgang til lejemålet uanset om det er med bil, bus, tog eller cykel.
I og omkring Birkerød Bymidte findes der over 700 gratis parkeringspladser. Parkeringspladserne er primært placeret langs begge sider af Teglporten (den nordlige ende), i området ved Vilhelm La Cours vej, som støder op til lejemålet.
Rute 196, 197, 198, 385 og 500S har alle stoppesteder på veje, der omkranser lejemålet.
Birkerød har gode forbindelser til S-togsnettet. Linje A har en god dækning mellem Nord- og Sydsjælland, og der er hyppige ankomst- og afgangstider.

Type

Kontorlejemål
Butik, klinik eller lign.

Samlet areal

140 m2

Leje

11.200 pr. mdr. inkl. drift og forbrug

Billeder

Et visuelt glimt af ejendommen

Kontakt os uforpligtende

Kontakt os uforpligtende