til leje

Herstedøstervej 27-29D, 1. sal, LM 1, 2620 Albertslund

Beskrivelse

Herstedøstervej 27-29D, 1. sal, LM 1, 2620 Albertslund

For moderne virksomheder, der ikke ønsker at gå på kompromis med plads og faciliteter i deres arbejdsmiljø, præsenterer vi et moderne og rummeligt kontor til leje i det travle erhvervskvarter på Herstedøstervej i Albertslund.
Ved at træde ind i dette kontormiljø åbner man dørene til 792 lyse kvadratmeter. Disse omfatter kontorer i varierende størrelser, et stort tekøkken med to køkkener, fire toiletter (herunder et handicapvenligt toilet), depotrum og mødelokaler. Med andre ord er der en bred vifte af muligheder for indretning og lokalet er klar til at tilpasses din virksomheds særlige karakter og behov.
De hvide vægge, grå gulvtæpper og den naturlige belysning skaber sammen et indbydende miljø, som både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere vil trives i. Lige uden for kontoret er der også rigeligt med gratis parkeringspladser til rådighed.
Er du klar til at flytte din virksomhed til moderne og veludstyrede kontorlokaler i Albertslund? Bestil en rundvisning på dit nye kontor på Vestegnen og få mere information om de mange muligheder, der venter.
Lejemålet er 792 m2 og den årlige leje er kr. 554.400 ekskl. inkl. drift og forbrug, svarende til kr. 700 pr. m2.
Lejemålet overtages som beset (ryddet og rengjort og ikke istandsat) og efter nærmere aftale.
FACILITETER INDEHOLDT I LEJEN
• Ingen binding: Der er ingen uopsigelighed på kontorlejemålet, som kan opsiges med 3 måneders varsel.
• Sparring om indretning og design af kontorlejemålet med arkitekter i Jeudans showroom.
• Frihed til at skrue op eller ned på størrelsen af kontorarealet med flere eller færre m2 – og en let og billig overgang til nye kontorlokaler.
• To handymen i en dag, der samler og monterer lejers ting og hjælper lejer godt på plads.
• 24-timers adgang til akut assistance, hvis lejer får brug for hjælp til et ødelagt rør, larm i opgangen, skybrud, indbrud m.m.

Området

Herstedøstervej, en sidevej til Roskildevej, tilbyder bekvem adgang til både Glostrup Station og Hovedvejen, der leder direkte ind til København. Hvis din destination er Taastrup, Albertslund eller Herlev, er der kort afstand til både busser og S-togstationer, der betjener begge retninger. Derudover er der blot en kort gåtur til grønne områder med park og sø, ideelt til en afslappende frokostpause med dine kollegaer.

Type

Kontorlejemål
INGEN BINDING

Samlet areal

792 m2
Frihed til at op- eller nedjustere kontorarealet

Leje

65.406 kr./mdr. inkl. drift og forbrug
991 kr./m2 inkl. drift og forbrug

Billeder

Et visuelt glimt af ejendommen

Kontakt os uforpligtende

Kontakt os uforpligtende