til leje

Herstedøstervej 27-29D, 1. sal, LM 2, 2620 Albertslund

Beskrivelse

Herstedøstervej 27-29D, 1. sal, LM 2, 2620 Albertslund

Har din virksomhed behov for moderne og rummelige kontorlokaler uden at gå på kompromis med plads eller faciliteter? Så lad os byde dig indenfor i dette moderne og rummelige kontor, beliggende i det travle erhvervskvarter på Herstedøstervej i Albertslund.
Ved indgangen mødes du af 290 lyse kvadratmeter, der omfatter kontorer i forskellige størrelser, tekøkken, to toiletter (herunder handicaptoilet), depotrum og mødelokaler.
Lokalerne giver mulighed for en bred vifte af indretningsmuligheder og de er klar til at tilpasse sig dine specifikke præferencer og behov. De hvide vægge, grå gulvtæpper og det generøse lysindfald skaber en indbydende atmosfære, der vil være behagelig for både medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.
Er din virksomhed klar til at flytte til moderne og veludstyrede omgivelser? Bestil en fremvisning for at få mere information om de mange muligheder, vi tilbyder.
Lejemålet er 290 m2 og den årlige leje er ca. kr. 203.000 ekskl. drift og forbrug, svarende til kr. 700 pr. m2.
FACILITETER INDEHOLDT I LEJEN
• Ingen binding: Der er ingen uopsigelighed på kontorlejemålet, som kan opsiges med 3 måneders varsel.
• Sparring om indretning og design af kontorlejemålet med arkitekter i Jeudans showroom.
• Frihed til at skrue op eller ned på størrelsen af kontorarealet med flere eller færre m2 – og en let og billig overgang til nye kontorlokaler.
• To handymen i en dag, der samler og monterer lejers ting og hjælper lejer godt på plads.
• 24-timers adgang til akut assistance, hvis lejer får brug for hjælp til et ødelagt rør, larm i opgangen, skybrud, indbrud m.m.

Området

Lejemålet er beliggende i det udvidede og dynamiske erhvervsområde på Herstedøstervej.
Herstedøstervej, en sidevej til Roskildevej, tilbyder bekvem adgang til både Glostrup Station og Hovedvejen, der leder direkte ind til København. Hvis din destination er Taastrup, Albertslund eller Herlev, er der kort afstand til både busser og S-togstationer, der betjener begge retninger. Derudover er der blot en kort gåtur til grønne områder med park og sø, ideelt til en afslappende frokostpause med dine kollegaer.

Type

Kontorlejemål
INGEN BINDING

Samlet areal

290 m2
Frihed til at op- eller nedjustere kontorarealet

Leje

23.949 kr./mdr. inkl. drift og forbrug
991 kr./m2 inkl. drift og forbrug

Billeder

Et visuelt glimt af ejendommen

Kontakt os uforpligtende

Kontakt os uforpligtende